Sabtu, 14 Disember 2013

BIG SAVING - SENHENG

 Menarik tak tajuk?? 
Ni khas untuk ahli senheng (xkira kad hijau atau gold).. 
Ni la masa yang sesuai untuk check and redeem your point untuk ditukarkan dengan barang2 elektrik yang ada di Senheng... 
Sangat berbaloi..
So, weekend ni boleh la ajak husband/wife ke Senheng yang berdekatan untuk melihat@tinjau@pertimbang barang2 yang mungkin dah lama anda idamkan kini boleh dapat dengan harga berpatutan...




Sorryla gambar tak berapa clear.. 
xpe, terus je dapatkan katalog di Senheng yang berdekatan.. 
boleh la buat pertimbangan selepas tu ye...

END DATE : 31 DECEMBER 2013

Ok, saya pun nak ke Senheng ni...



1 ulasan:

Mizz Aiza (Dunia Kecil) berkata...

wah.. memang murah harganya.. rugi tak ambil peluang untuk membeli di sen heng..