Selasa, 17 Disember 2013

TRIP GOLD COAST - DAY 5

TRIP GOLD COAST - MOVIE WORLD


Hari terakhir ni kami menghabiskan seluruh masa kami ke 
Warner Bros Movie World dengan menaiki bas TX2. 
Memang berbaloi2 walaupun harga tiket hampir RM300/person.. Mahal giler kan.. 
Actually, tempat ni sama seperti kat Genting Highland tapi lagi upgrade la... 
Sebenarnya ada kisah yang berlaku disebalik tabir.. tapi gambar je xde.. Ada 1game tu kami ni semangat la nak masuk.. Bak kata mama 
"Ala rumah hantu je ni".. 
Nama game tu Scooby doo.. 
Bila da masuk, memang kena berserah je la... Memang menakutkan.. Menggeletar kaki ni.. Macam main yang outdoor tu selaju lajunya.. Siap ada part berhenti kemudian reverse selaju-lajunya.. Tengok bawah memang nampak gaung je la...
Keluar je dari tempat tu, mama da menggeletar.. air mata da nak meleleh... Tak disangka2.. ayah terus dokong mama sampai pintu keluar.. romantik betul... 
Mr.Cyg??? memang terus serik nak naik benda lain.. 
1st time la katakan..
Layan gambar ye..


Semangat nak bertolak ni... 
 


 Da sampai pun...Akhirnya..


Bergambar kenangan dulu ye..




 Sebenarnya masa ni kami sedang tunggu ayah.. Nampak tak rail warna merah kat belakang tu? Ayah nak merasa naik benda tu la.. 1st serve tu..


 Nampak xbaju hitam seluar biru tu? Ayah la tu...


Stunt Driver.. 2kali kami masuk.. Memang thrill habis..





tergamam tengok.. kereta tu meletop...





 Game ni memang tak join sebab melibatkan air..

 
Oleh kerana hujan diluar, jadi kami tengok 4D movie..

Ni show di tempat lain pulak...

Tempat ni kami boleh masuk tapi xboleh main sebab just for kids..



Saya dan ayah je yang join Hall of Justice..
Tapi jujur memang boring game ni... 
Penat tangan tembak2

Kesian ayah.. dia nak sangat naik yang belakang tu tapi kami semua xnak join dia... So, dia xjadi join la..



Memang seronok sangat..

1 ulasan:

Nur Mardhati Nabila berkata...

dpt tgk gmbr pon jadilah