Khamis, 20 Jun 2013

KHIDMAT INDAH WATER



Walaupun kurang diminati, tetapi perkhidmatannya amat2 diperlukan....
Itulah INDAH WATER..

Baru-baru ini rumah kami ni ada masalah dengan toilet tersumbat. Rupenya tangki septik penuh..da sampi masa untuk diambil 'tindakan'
Jadi, Mr.Cyg minta bantuan kepada yang pakar..da tentunya INDAH WATER..


Prosesnya sangat simple.. 

1) Call utk buat aduan masalah anda
2) INDAH WATER datang sedut
3) Bil akan sampai RM6.00/bulan selama 2 tahun
4) Dan buatla bayaran


Sepatutnya setiap 2tahun sekali perlu membuat treatment terhadap tangki septik rumah. Selain itu, INDAH WATER juga menyediakan perkhidmatan untuk menyelesaikan masalah tandas tersumbat dan cas yang dikenakan adalah RM180/rumah dengan warranti selama sebulan.

Walaubagaimanapun, saya sangat respect kepada pekerja 
INDAH WATER...
Relax je buat 'kerja' ni tanpa ada rasa geli pun...
Terima kasih kerana servis rumah kami..















'SURAT CINTA' yang bile anda sahkan, tiap2 bulan dia hantar surat kat anda..






ANDA DAH 'SERVIS'?




SAYA DAH....


3 ulasan:

rusmawi muda berkata...

As salam tuan...Saya ade masalah sama...sy cll indah water,tangki septik tanggungan sendiri....btl ke?lps disedut adakah kmbali normal?

Maziidatul Muthi'ah Muthi'ah berkata...

Assalammualikum tuan.. sya ada masalah.. saliran longkang tersumbat..klu cll indah water boleh ka tu..

MiDa MoRaT MiD MiD Mm93 berkata...

assalamualaikum. .sye nk tnye paip umh sye ney bsmbung ngn tndas. .ia slalu tersumabt. .bole kew sye pgil indah water. .sye jgax byr bil perkhmatan 3bulan skli. .